Aline Fashion

Personal Shoppen

Wil je in alle rust en privacy nieuwe kleding kiezen? Maak dan een afspraak voor een Personal Shopping advies. Wij ontvangen je graag en nemen alle tijd om de collectie met je door te nemen. Dit kan zowel ’s avonds als overdag op afspraak. Wil je een complete restyling, ook dan kun je bij ons terecht. Maak telefonisch een afspraak via 06 – 119 18 581 of mail naar [email protected]

Aline Fashion is een sfeervolle winkel met damesmode, schoenmode en accessoires in het centrum van Burgum. Onze collectie is een trendy mix van verschillende merken, waardoor er steeds weer andere verrassende combinaties ontstaan. Bij ons vind je een inspirerende collectie en word je op een ongedwongen manier geholpen. De steeds wisselende collecties zorgen iedere week voor een vernieuwend beeld in de winkel.

Fairtrade

Wij hebben in 2011 een fairtrade certifcaat ontvangen van de gemeente Tytjerksteradiel voor de kledingmerken uit onze collectie, die duurzame producten maken, op een verantwoorde manier voor mens en milieu.

Bijvoorbeeld: Expresso fashion, A Beautiful Story sieraden, My-o-My tassen, Noosa pure en Noosa Petite en Toms schoenen. Ook bij onze woonaccessoires zijn diverse producten fairtrade en sommige artikelen gemaakt van gerecycled materiaal.

Wij willen graag een steentje bijdragen aan de zorg voor onze leefomgeving en die van anderen en hebben daarom een energiezuinige verlichting in de winkel, wij doen zoveel mogelijk aan hergebruik van materialen en schenken fairtrade koffie en thee.

Medewerkers

Aline
Amarens
Elise
Ineke
Lotte
Riekje
Sarah